Studiebegeleiding

Studiebegeleiding

Studeren kan je leren!

Loopt het studeren moeilijk? Begrijp je de leerstof wel, maar weet je niet goed hoe je deze kan verwerken? Loopt het grondig voorbereiden van een toets of examen soms fout?  Kortom heb je nood aan studiebegeleiding? Dan help ik je graag verder!

Als zorgleerkracht en -coördinator in een basisschool heb ik ervaring met de leerontwikkeling van jonge kinderen. Via een postgraduaatsopleiding leercoach voor het secundair onderwijs ken ik de meest recente wetenschappelijke inzichten omtrent leren zodat ook middelbare scholieren bij mij terecht kunnen.

Samen bekijken we hoe het menselijk brein werkt, wat jouw leerkuil is en welke leerstrategieën het meest effectief zijn. Deze passen we toe op jouw leerstof zodat je kunt ontdekken wat voor jou werkt.

Kinderen uit de basisschool kunnen zowel voor inhoudelijke bijles als voor leren leren bij mij terecht.

Scholieren uit het secundair onderwijs kunnen bij mij terecht voor studiebegeleiding en ondersteuning van het keuzeproces doorheen hun schoolloopbaan, maar niet voor inhoudelijke bijles. Indien tijdens de begeleiding zou blijken dat ook inhoudelijke bijles aangewezen is, kan ik, indien gewenst, wel steeds gericht doorverwijzen.

Onze prijzen

  • Intakegesprek: 60 euro
  • Sessie: 50 euro
Studiebegeleiding
- Ik laat je stappen zetten in het zelfstandig leren -

- Ik laat je stappen zetten in het zelfstandig leren -

Eva Verhees

Begeleidster hoogbegaafdheid en studiecoach

Maak een afspraak Meer over Eva
Arrow down