Beweeg­workshops

Beweeg­workshops

‘Beweegworkshops' zijn er voor iedereen die graag beweegt. Ontdek hieronder ons beweeglijk aanbod!

 

Bodymap bewegingslesjes

We merken meer en meer dat kinderen in dit digitale tijdperk minder gaan bewegen. Ook buiten spelen en ravotten is lang niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger. Het is belangrijk een goed evenwicht te vinden zodat kinderen toch nog steeds veel bewegingskansen krijgen om hun zenuwstelsel optimaal te laten ontwikkelen. Spelen en bewegen is belangrijk voor de concentratie en het latere leren lezen, rekenen en schrijven!

 

Babymassage

Samen met je baby genieten en even echt de tijd nemen voor elkaar dit in een ontspannen sfeer met andere mama's (baby's vanaf 6 weken tot 5 maand).

 

Wobbelturnen

Wobbelturnen is een origineel turnconcept met wobbelboards. Het is een combinatie van speelse bewegingsoefeningen, evenwichtsoefeningen en samenwerkingsspelletjes.

 

Kinderyoga

Kinderyoga is speels, afwisselend en uitdagend.  Het is ontspanning, maar ook inspanning. We beginnen steeds met een vrolijke, pittige opwarming en eindigen met een rustgevende massage, relaxatie of een creatief moment.

 

Yoga voor volwassenen

In de yogalessen ligt de nadruk op aandacht, ademhaling en ontspanning. Je hoeft niet lenig of sterk te zijn om deel te nemen. Alles gebeurt vanuit ontspanning en met respect voor eigen grenzen.

Lessen: maandag- en dinsdagavond van 19u30 tot 21u.
Inschrijven voor volwassenyoga? Mail naar yoga@hum-tielrode.be

Beweeg­workshops
arrow Hum Tielrode

Zin om je in te schrijven?

Schrijf je hier in!
Arrow down