HUM smarties

HUM smarties

 

‘HUM smarties’ zijn magische workshops die voorbereid en gegeven worden door ons eigen HUM-team. Spelenderwijs wordt je kind in meerdere dagen ondergedompeld in een leerrijke ontdekkingstocht.

 

Typles

Zou je graag blind leren typen? Dit kan met Typ10!
Op een leuke en speelse manier leer je blind typen in 10 lessen.
Prijs: €230 (incl. werkschrift, Typ10-online account, oefenmateriaal en huiswerkbegeleiding)

Nieuwe lessenreeks: september - december 2023 (vrijdagavond)

 

Klaarstomen voor het eerste leerjaar

Ben jij klaar voor het eerste leerjaar? Samen gaan we in een piratenthema (ARRR!) aan de slag met taal + voorbereidende lees-, spelling- en rekenvaardigheden.

De volgende driedaagse workshop: 19-20-21 augustus 2024

 

Hidden HUM kamp

De Hidden HUM kampen zijn er voor heroes die willen bijleren, letterlijk. Onderbouwd aan de slag gaan met alle aspecten die terugkomen in het onderwijs. De heroes worden getriggerd na te denken en oplossingen te zoeken telkens in een leuk thema. Leerrijke educatieve thema's op speelse wijze uitgewerkt door professionele en enthousiaste HUM-teamleden zoals onder andere onze logopedistes, kindercoaches, psychologes en een kinesitherapeut. Er ontstaat een fantastisch evenwicht tussen leren en spelen. Bij de Hidden HUM kampen combineren we educatie met sport, spel en creativiteit. De heroes hun dag worden verdeeld in een HUM-deel en een Hidden-deel. De Hidden HUM kampen gaan een volledige dag door in een vertrouwde omgeving, op het terrein van HUM. Je kan inschrijven voor de leeftijdscategorie 3 - 5 jaar of 6 - 8 jaar!

Nieuwe kampen:  

1 - 5 juli 2024: kriebelbeestjes
8 - 12 juli 2024: sterren en planeten

HUM smarties
arrow Hum Tielrode

Zin om je in te schrijven?

Schrijf je hier in!
Arrow down